Over ons

Logic Recruitment slaat de brug tussen logistieke/ supply chain professionals en de logistieke sector!

goud-6hoek-logic

Werving & Selectie functies

Logic Recruitment wordt gerund door Suzanne Moen en Diana Renkema-Puijk, beiden 15 jaar ervaring in de recruitmentbranche bij gerenommeerde internationale bureaus in Amsterdam. Bij ons beiden groeide de wens de afgelopen jaren echt het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten in de logistiek & supply chain. 
Wij willen dat onze professionals trots zijn op hun werk en plezier vinden in hun baan!

 

LogicRecruitment_MarijndeWijs_12
Suzanne Moen

Wie zijn wij?

Logistieke & supply chain professionals

We zijn ons ervan bewust dat een efficiënte supply chain invloed heeft op de toekomst en de winstgevendheid van uw bedrijf kan bepalen. Daarbij zijn onze logistieke & supply chain professionals essentieel voor de groei van uw bedrijf. 
Wij zullen in ons ‘dagelijkse werk’ dan ook altijd een extra stap zetten met het zoeken van de juiste kandidaat die een waardevolle bijdrage kan leveren en wat resulteert in een jarenlange samenwerking. Onze kandidaten worden vaak opdrachtgevers en andersom.
Logic Recruitment is specialist in logistieke & supply chain vacatures.

Door ons enthousiasme, gedegen kennis van de logistieke markt, resultaatgerichtheid en uiteraard de passie voor het samenbrengen van mensen, hebben wij het volste vertrouwen dat wij uw recruitment partner zijn in de logistiek & supply chain.

Logo_LogicRecruitment_zeshoeken_RGB

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Bent u op zoek naar een professional met een passie voor logistiek & supply chain of ben je zelf op zoek naar een logistieke baan?

LogicRecruitment_MarijndeWijs_27